phone call email pin

Цени на курсове обучения за мотокаристи, багеристи, кранисти, фадромисти и пътно строителни машини. Предлагаме обучение във фирми със собственна техника в цялата страна.

Учебен център Професионал БГ ООД предлага курсове свързани с обогатяването на уменията на нашите курсисти. Тези курсове са предимно свързани с обучението на хора и персонал как да се управляват различни видове машини. При провеждане на курс в територията на фирмата възложител, моля свържете се с нас и ние ще Ви дадем оферта която ще бъде с най-ниската цена и посещение при Вас. При използването на машините във вашата база Вие ще имате обучени хора с машината на която ще работят и също ще спестите от цената на курсът заради намаляването на разходите в него. Всички наши курсове са с включени учебни материали (учебници, видео уроци и други помагала), и включена практика на машина.

За идивидуалните обучаеми които искат да се запишат, ние предлагаме същите условия (включени учебни материали и практика на машината), но поради разходът за машината цената е малко по-висока.

НИЕ НЕ ИЗДАВАМЕ ДОКУМЕНТИ БЕЗ ПРОВЕДЕНО ОБУЧЕНИЕ.

Учебен Център Професионал БГ Предлага 10% отстъпка на кандидати с висше образование или на студенти със заверени книжки.

Курс за мотокар - начален курс
Курс за мотокар - начален курс

Начално обучение за мотокар за хора без опит и без шофьорска книжка но с  умения

400.00 лв 350.00 лв
Курс за мотокар - опреснителен
Курс за мотокар - опреснителен

Опреснителен курс за мотокар. Провежда се на всеки 5 години. Курсът е по част от професията.

70.00 лв
Курс за мотокар - начално обучение
Курс за мотокар - начално обучение

Начално обучение за мотокар за хора без опит, но с шофьорски умения.

350.00 лв 300.00 лв
Курс за пътно строителни машини
Курс за пътно строителни машини

Курс за пътно строителни машини - включва багер, челен товарач, булдозер и валяк.

700.00 лв 680.00 лв
Курс за багер
Курс за багер

Курс за багер е с включена цена на учебни материали и практика на нашата машина. Курсът се провежда предимно събота и неделя.

500.00 лв
Курс за комбиниран багер
Курс за комбиниран багер

Курс за комбиниран багер, в този курс ще се научите как да управлявате комбиниран багер и как се правят правилно изкопи.

800.00 лв
Курс за кулокран - 1-ва степен
Курс за кулокран - 1-ва степен

Курс за кулокран - 1-ва степен е за кулокранове до 10 тона. Обучението е с продължителност 138 учебни часа.

600.00 лв
Курс за автокран - 2 втора степен
Курс за автокран - 2 втора степен

Курс за автокран 2-ра степен е за автокранове до 16 тона. В обучението са предвидени учебни материали и практика на полигон.

600.00 лв
Курс за мостови и козлови кран
Курс за мостови и козлови кран

Този курс за мостови и козлови кранове е за кранове с товароподемност до 40 тона.  

500.00 лв

Курсове за мотокаристи, кранисти, фадромисти, багеристи и други специалности, се различават по времетраене, брой обучаеми включени в курса, учебни материали необходими за обучението, заетост на материално учебната база на центъра и партньорските фирми. Място за провеждане на курса е територията на фирмата възложител  или в нашата учебна  база.  Поради тези причини е трудно да се определи фиксирана цена за даден курс. Общоприетото обучение в малки групи при наличие на желание и възможност от страна на курсистите за интензивни курсове се организира по нашата ценова листа.  Склонни сме да преговаряме с клиенти, които търсят ОФЕРТА ЗА НАЙ-НИСКА ЦЕНА а също и с възложители оценяващи качественото обучение на техните служители. За повече информация и конкретни въпроси моля свържете се с наш представител на ucprofesional@gmail.com

Курс за кулокран - 2-ра степен
Курс за кулокран - 2-ра степен

Курс за кулокран - 2-ра степен е за кулокранове до160 тон/метра. Обучението е с продължителност 275 учебни часа. Трябва да имате минимум 5 години стаж, преди да се запишете за този курс.

600.00 лв
Курс за автокран - 1-ва степен
Курс за автокран - 1-ва степен

Курс за автокран 1-ва степен е за автокранове с неограничена товароподемност. Трабва да имате поне 2 години стаж преди да се запишете за този курс.

600.00 лв
Курс за мостови и козлови кран
Курс за мостови и козлови кран

Този курс за мостови и козлови кранове е за кранове с товароподемност над 40 тона. Необходимо е да имате поне 2 години стаж преди да започнете този курс.

400.00 лв

Контакти

И-мейл: ucprofesional@gmail.com
Телефон: 02/ 97 44 777
Мобилен телефон: 0886 676 212

Адрес:
София бул. Цариградско шосе и ъгъла с бул. Андрей Сахаров зад хотел Метрополитен
жк. Младост бл. 1В - Курсове и обучение

Благоевград, Банско, Белица, Гоце Делчев, Гърмен, Кресна, Петрич, Разлог, Сандански, Сатовча, Симитли, Струмяни, Якоруда:
Тел. 0894 730 045 инж. Николай Марудин - регионален представител

Пловдив, Асеновград, Сопот, Карлово, Калофер, Раковски:
Тел. 0879 392 832