Курс за мотокари влекачи

Курс за мотокари влекачи

  • 00h 00m
  • 0000-00-00 00:00:00
(0 Оценка)

Информация

ЗА КОГО Е КУРСЪТ ЗА УНИВЕРСАЛНИ МОТОКАРИ?

Курсът за мотокари влекачи осигурява обучение на оператори както за начинаещи, които никога преди не са управлявали теглещ мотокар, така и за опитни оператори, които се нуждаят от опреснително обучение. Ние тренираме за всички марки и модели, както и предлагаме курсове за преобразуване от един теглещ мотокар на друг.
Мотокарите влекачи обикновено се използват в летището и автомобилната индустрия, където се използват за теглене на колички, колички за багаж и друго различно оборудване, въпреки че често могат да се видят в складове, курорти, хотели, производствени съоръжения и търговски центрове.
Те се предлагат в много размери и товароподемност от 3 колесни електрически до дизелови машини с капацитет на теглене до 50 000 кг. Най-често срещаните типове могат да теглят до 10000 кг и обикновено се захранват от електричество или дизел.

ПРОГРАМА

Периодът на обучение е 1 ден, от 9 ч. Сутринта до 17:00 ч., През които мотокарът ще бъде разгледан на практика. Какво ще научиш?

  • Проверка преди започване на работата на мотокара влекач
  • Как се управлява мотокарът
  • Дърпане на товар
  • Правилна работа с мотокарът
  • Паркиране на правилното място и използвайте ръчна спирачка

Видове курс за мотокар влекач

Начинаещ: За лица, които нямат никакъв опит в управлението на какъвто и да е вид мотокар влекач
Опитен: За опитен оператор, който има богат практически опит, въпреки че никога не е получавал никаква форма на първоначално обучение
Опреснител: Този курс е предназначен за оператори, които искат да обновят сертификацията си след изтичане

 

КАКВА Е СТОЙНОСТТА НА СЕРТИФИКАТ ЗА МОТОКАР ВЛЕКАЧ?

Тези, които искат да отговорят на изискванията на Закона за условията на труд и застрахователите могат, в зависимост от предназначението си, да получат сертификат за мотокари с тези курсове за обучение Освен това можете да повлияете положително на разходите и безопасността чрез обучение на мотокари. Освен това, съгласно Закона за условията на труд, фирмата е задължена да инструктира съответните служители, също по отношение на мотокарите и безопасността. Това обучение е завършено с изпит за безопасност като стандарт. Всички сертификати за мотокари са валидни 5 години.

 

Кратко описание

Курс за мотокари влекачи

Мнения

0

Средна оценка

0% 0 Ratings
150.00BGN

Местоположения

София, Пловдив, Благоевград (и областите около тях)

Включено в курса

Учебни материали, Теория и Практика
Зони

Начално ниво