Image

Обучения в Професионал БГ ООД

Обученията и курсовете в Професионал БГ са проведени от нашите инструктори които са над 10 човека в цялата страна. Нашите специалисти имат комбинирано над 60 години опит в сверата на курсовете и обученията. В резултат на това нашите инструктори, освен многото опит, притежават и много знания за различните видове превозни средства така че ние винаги знаем как се управлява вашата машина и Професионал БГ може да организира и проведе обучение в вашата организация.

Нашите курсове винаги започват с кратко въведение за повече информираност на курсистите. След въведението има теория с която най-основните неща се споменават (Безопасни условия на труд, Възможни инциденти, Правилна работа с машината). След това курсистите преминават през практическата част на курса като "Учене чрез работа" се използва по време на тренировъчния ден. 

Обучение

Обучениете от нас шофьори на мотокари трябва да отговарят на 8 различни умения. Научаването на тези умения отнема време и ние го вземаме. Следователно обучението в Професионал БГ предлага по-дълги тренировъчни дни с гарантирано и задължително време за шофиране, така че ученикът да продобие много практически опит. Нашият учебен център разполага с възможност за провеждане на всякакви видове курсове на територята на Република България. Благодарение на нашите преподаватели и партноьри, обучението с Професионал БГ е винаги наблизо.