Нашите клиенти

ОТЗИВИ


Христо Симеонов - завършил курс за мотокаристи: Благодаря на инструктора за помощна му при усвояване на тънкостите при управлението на мотокар. Професионалното обучение, което получих ми вдъхва увереност, че мога да се оправя с поставените задачи в новата ми работа.

Георги Тодоров - завършил курс за машинист на автовишка :
Курса за машинист на автовишка, който успешно преминах в учебен център Професионал ме впечатли с учудващото спокойствие и умение на инструкторите да ми помогнат в трудните моменти на обучението.


Мария Иванова - изпълнителен директор - за проведените в производствената база курсове за мотокаристи от ПУЦ ПРОФЕСИОНАЛ ООД.
Работата с висококвалифицирани преподаватели, които имат професионален подход към курсовете за мотокаристи проведени в нашата логистична база ме впечатлиха. С професионалния подход към всеки един служител, инструктора обучи нашите колеги как да работят точно бързо и безопасно с мотокар. Обучението в нашата фирма на колегите в работна среда, на разнообразни манипулации и сложни действия с мотокар ни помогна да увеличим производителността в отдела. Препоръчвам учебния център на всички компании с ясна визия за приоритетите по безопасност и здраве при работа. Може да разчитате, че курсовете за мотокар ще бъдат проведени качествено и в срок. Относно методите на преподаване бих препоръчала онлайн обучение за всички, за които времето има цена на курса ще се види качеството на добрия преподавателски подход.


Ивана Тодорова - мениджър човешки ресурси - за проведените от ПУЦ Професионал ООД курсове за мотокаристи, електрокаристи и водачи на универсални и специализирани високоповдигачи. Обучението беше извършено на ниво и в срока, който предварително бяхме договорили. Колегите се научиха да работят с машината безопасно и да маниполират товарите с точни и преценени движения.