phone call email pin

Нашите клиенти

ОТЗИВИ


Христо Симеонов - завършил курс за мотокаристи: Благодаря на инструктора за помощна му при усвояване на тънкостите при управлението на мотокар. Професионалното обучение, което получих ми вдъхва увереност, че мога да се оправя с поставените задачи в новата ми работа.

Георги Тодоров - завършил курс за машинист на автовишка :
Курса за машинист на автовишка, който успешно преминах в учебен център Професионал ме впечатли с учудващото спокойствие и умение на инструкторите да ми помогнат в трудните моменти на обучението.


Мария Иванова - изпълнителен директор - за проведените в производствената база курсове за мотокаристи от ПУЦ ПРОФЕСИОНАЛ ООД.
Работата с висококвалифицирани преподаватели, които имат професионален подход към курсовете за мотокаристи проведени в нашата логистична база ме впечатлиха. С професионалния подход към всеки един служител, инструктора обучи нашите колеги как да работят точно бързо и безопасно с мотокар. Обучението в нашата фирма на колегите в работна среда, на разнообразни манипулации и сложни действия с мотокар ни помогна да увеличим производителността в отдела. Препоръчвам учебния център на всички компании с ясна визия за приоритетите по безопасност и здраве при работа. Може да разчитате, че курсовете за мотокар ще бъдат проведени качествено и в срок. Относно методите на преподаване бих препоръчала онлайн обучение за всички, за които времето има цена на курса ще се види качеството на добрия преподавателски подход.


Ивана Тодорова - мениджър човешки ресурси - за проведените от ПУЦ Професионал ООД курсове за мотокаристи, електрокаристи и водачи на универсални и специализирани високоповдигачи. Обучението беше извършено на ниво и в срока, който предварително бяхме договорили. Колегите се научиха да работят с машината безопасно и да маниполират товарите с точни и преценени движения.

Контакти

И-мейл: ucprofesional@gmail.com
Телефон: 02/ 97 44 777
Мобилен телефон: 0886 676 212

Адрес:
София бул. Цариградско шосе и ъгъла с бул. Андрей Сахаров зад хотел Метрополитен
жк. Младост бл. 1В - Курсове и обучение

Благоевград, Банско, Белица, Гоце Делчев, Гърмен, Кресна, Петрич, Разлог, Сандански, Сатовча, Симитли, Струмяни, Якоруда:
Тел. 0894 730 045 инж. Николай Марудин - регионален представител

Пловдив, Асеновград, Сопот, Карлово, Калофер, Раковски:
Тел. 0879 392 832