Курс за ръчноводими електрокари нископовдигачи

Курс за ръчноводими електрокари нископовдигачи

 • 00h 00m
 • 0000-00-00 00:00:00
(1 Оценка)

Информация

Ръчноводимите електрокари нископовдигачи са станали незаменими в логистиката и индустрията. В вашето хале или скад може да намерите такава машина. За да работите с такава машина, опитът е от ключово значение. Курсът за ръчноводимите електрокари нископовдигачи ще ви научи как те се оправляват, когато са неправилно натоварени или когато се правят неочаквани движения във складът или в завои. Професионал БГ дава ценни съвети за безопасните условия на труд и следователно предлага различни обучителни курсове за насърчаване на безопасността на работното място.

Занимаваме се с различни упражнения в този курс на обучение. Тук товарът на ръчноводимите електрокари е централен. Шофьорските умения също са много важни. 

Палетните колички се предлагат в много форми и могат да бъдат управлявани от пешеходци или ездачи, а в някои случаи и двете.

Обучаваме всички марки и модели от ръчноводимите електрокари нископовдигачи на подбор на поръчки, за да се возим на ръчноводими електрокари нископовдигачи.

ЗА КОГО Е ТОВА ОБУЧЕНИЕ?

Този курс е за платформени електрокари и е предназначено като основно обучение за служители, които все още нямат опит при работата с платформените електрокари. 

ПРОГРАМА

Теория

 1. Правни изисквания
 2. Безопасност в работната среда
 3. Теоретичен тест
 4. Механика на платформеният електрокар
 5. Закон за условията на труд

Практика:

 1. Оставяне без надзор
 2. Първоначална проверка (визуална)
 3. Шофиране с товара
 4. Работа с машината
 5. Ориентация към околната среда

ВКЛЮЧЕНО В КУРСА

 • Свидетелство и удостоверение за успешно преминат курс за електрокари високоповдигачи (ричтрак)
 • Въвеждане в информационната система на НАПОО, където можете да намерите вашето свидетелство качено онлайн - ЛИНК КЪМ - РЕГИСТЪР НА ИЗДАДЕНИТЕ ДОКУМЕНТИ

КАКВА Е СТОЙНОСТТА НА СЕРТИФИКАТА ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ?

Обучението с платформени електрокари ще има положителен ефект върху разходите и безопасността при работата с тези машини. В допълнение, съгласно Закона за условията на труд, една компания е задължена да получи задълбочени инструктажи на съответните служители. Това обучение е завършено с практичен изпит. Всички сертификати са валидни 5 години.

 

Галерия снимки

Кратко описание

курс за ръчноводими електрокари нископовдигачи

Мнения

5

Средна оценка

100% 1 Ratings
9 Months ago

Super User

150.00BGN

Местоположения за провеждане

София, Пловдив, Благоевград (и областите около тях)

Включено в курса

Учебни материали, Теория и Практика на наш полигон
Зони

Професионално