Курсове за фризьор

 

Курсове за фризьори

Учебен център организира курс за начинаещи фризьори и любителски курсове. Специализирани курсове за фризьорството и правене на прически от лицензирана фирма с богат опит. Откритие красотата и магия на на неповторимата прическа и научете най-големите тънкости на този занаят, като посетите нашите курсове. Преподавателите ни са доказали се специалисти в областта на коафьорството и правенето на прически. Разберете защо красотата на човек и това как го възприемат другите до голяма степен се дължи на добрата фризура. Заповядайте на нашите курсове за фризьори!

Фризьорски  курсове са с лицензирана диплома и признание!

Нашата фирма има дългогодишен опит в обучението но хора, желаещи на научат изкуството на добрата подстрижа и прекрасна прическа. Ще получите сертификат за успешно преминат курс за фризьори от лицензиран център за професионално обучение.

Обучението може да е в група или индивидуално!

С цел да бъде по-удобно на всички курсисти има индивидуални и групови занятия. Съботно-неделни и вечерни занятия, дневни и съботно неделни, експресни.

Съдържание на курса!

Курса по фризьорство има теоретична и практическа част. В теоретична  част се изучават типовото коси и устройство  на косъма, видове стилистични процедури, видове прически, дамско, мъжки, детско подстригван, хигиена и безопасност на работа. Видове бои и начини за боядисване, видове кичури и начини за боядисване, подготовка и система за боядисване на различните по цвят коси, прикачване на допълнителни кичури естествена коса, удължаване и сгъстяване на коси, къдрене на коса, изсушаване на коса.

 

В практическа  част на курса ще имате възможност да приложите наученото на практика. В началото ще се упражнявате на перуки, а след това ще фризирате желаещи хора, осигурени от нашият учебен център.

 

Продължителност на курса:

 

В зависимост от вида обучение, продължителността на курса по фризьорство е различна. Дневната форма на обучение се прави три пъти в седмицата, общо 100 учебни часа. Вечерните и съботно неделните занятия са два пъти в седмицата по 3 часа, общо 90 учебни часа. Експресните фризьорски курсове са с продължителност 50 учебни часа и както индивидуалните, подлежат на уговорка съобразно програмата на клиента. Изберете продължителността, която най-много ви допада съобразно вашите нужди и лична програма. Ние сме готови да ви помогнем във вашият избор, свържете се с нас и ние ще ви посъветваме.

 

Защо да изберете нашият учебен център?

 

Нашият учебен център е с дълго годишен опит в обучението на различни кадри, които търсят реализация. Именно по тази причина ние се стараем да дадем най-доброто, на което сме способни, за да ви дадем знанията, които са необходими. Нашите курсове се водят от специалисти в областта и професионалисти, които имат значителен опит и рутина в своята работа. Ако искате лично развитие и цели, свързани с трупането на повече знания, по-качествени и по-обширни, ние сме курса за вас!

 

Научете едни от най-модерните техники за красота, в нашият курс и започнете да дарявате щастие на много хора. За най-амбицирани те, предлагаме възможност за стаж в различни фризьорски салони и възможност  да черпят опит от свой колеги, които вече са се реализирали и успешно внедрили се в тази сложна област на човешката красота. Фризьорски курсове са една много добра възможност за вас, ако търсите работа в сфера, където може да приложите своите идеи и креативност и да научите нови неща, които ще са ви от полза не само сега, но и за цял живот. Изберете нашите курсове за фризьорство, доверете се на най-добрите!

 

 

 
ПУЦ Професионал ЕООД успешният избор в сферата на професионалното обучение !