Курсове за комбаин

Нов курс в учебен център за професионално обучение Професионал БГ

Курсове за комбайн с изпит пред КТИ Контролно-техническа инспекция.

На 3 декември, след като е внимателно проучи нуждите на пазара за обучения и квалификации и преразгледа глобалната стратегия, за курсове по различни специалности и професии за обучение на самоходен комбайн за житни култури, маслодайни насаждения и царевиза. Един такъв курс е привлекателн за кандидатите, поради наличието на много новозакупена техника и необходимоста от свидетелство за правоспособност пред компаниите представили лизинг на комбайна.

За повече информация за курса моля обадете се на тел 08 85 199 140

При новите на изискванията на пазара, за курс за комбайн регламентран от НАРЕДБА No 5 на МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ГОРИТЕ и МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА Учебната програма разработена самостоятелно от учебният център по изисквания на Наредба 5 и с помаща на специалисти от КТИ. Обучението се провежда на дизелов Фотон самоходни комбайн за царевица, и това е първият път, в историята на курсовете за китайските компании, технология независима платформа на избор и платформа за контрол царевица вход за стволови рязане изпълнение. По време на работа, разбира се, успешно съчетава пристъп на височините на пиковете, за да се подобри ефективността и адаптивност. Тази царевица комбайн да използвате автоматична компресия режим декортикация (висока и ниска скорост на скраб прицветник загуба на семена), което се постига в резултат на не отпадъци. В допълнение, оперативната процедура е напълно автоматизирана и цялата машина е с висока точка на технологиите, качеството на звука и производителност.

 

Царевица реколта да се насладите на голяма площ в Китай, е инвестирала в 31 китайски провинции, автономни региони и общини, което е повече от царевица площи в 11 провинции, 1 милиона хектара. В основните области на царевица култури, земеделски стопани, е основен приход от царевица производство. През последните години, бързото развитие на китайската икономика в случай, че все повече и повече фермери в града, която мигрира в сезонните селскостопански недостиг на работна ръка в някои региони. Особено на труда за прибиране на реколтата царевица възлизат на около 55% от общия изисква в целия производствен процес на ядрото. В този случай, зависимостта на работна сила и животните е трудно да се отговори на необходимостта от навременно засаждане и прибиране на реколтата. Така общият механично ниво е в производството на царевица в случай на авария стъпка в подкрепа на устойчивото развитие в производството на царевица. Опитът показва, че работата на машината може да реколта лична ефективност ще се увеличи с 30 пъти. Доходност въз основа на разходите за персонал , стойността на машини за хектар от наръчник прибирането на реколтата. По този начин, механизация на добива на царевица се е увеличил значително сила на земеделските производители за решаване на труда интензивността на недостига на работна ръка, и стабилизиране на царевица производство да се увеличи продуктивността, действителното практическо средство за облекчение е да се увеличат доходите на земеделските производители ".

 

Във връзка с това, търсенето на пазара, глобална стратегия, в тандем с местни известни университети в производството на образование изследвания, включени сътрудничество в областта на царевица зърно за дълго време. Наскоро компанията на пазара различни продуктови линии в областта на фуражната царевица, предоставени като стил, самостоятелно шофиране, три-ред-стил, четири реда на стил, извън редовете и царевица комбайни и т.н., и тези продукти дават кредити за различните региони и водеща позиция в царевица комбайн. През 2011 г. компанията е продадена на зърнената реколта, но и глобална стратегия, нито на принципа на "първо качество" и за най-добри резултати продукт. Курсове на дизелов самоходни комбаини царевица комбайн със силна движеща сила в производството след три години на стандартен съд, и един комбайн царевица е оборудван 159 конски сили на двигателя (с висока мощност на вътрешния царевица за зърно), и могат да се възползват до 109 кВт, също са конфигурирани със серия предаване, което позволява на повече и по-интелигентен дизайн за пълен крак функция машина. В допълнение, тя е конфигуриран с царевица, слама кълцане и хвърляне механизъм, който помага да се разбере използването на слама. Такъв продукт е успешен изследвания отбеляза постепенно съзряване на вътрешните царевица комбайн, една солидна основа за бъдещето на индустрията определя и управлява непрекъснато развитие на пазара на зърно в Китай комбайн.

 

С все по-голям, водеща позиция сред домашните колеги свърши. Днес, на Глобалната стратегия се превърна в символ на модерни технологии и високотехнологични продукти, и тя е добре дошъл на пазара. През октомври 2010 г., Глобална стратегия за курсове институт за 14-то национално признат център предприятието технология на държавата за развитие и реформи на Комисията, Министерството на науката и технологиите, Министерство на финансите, Генералната администрация на митниците и държавната администрация на данъчното облагане отлично, и компанията е отличена "име" Китай ключови постове на високо и нови предприятия Технология на Министерството на науката и технологиите. Глобална стратегия за активно научната концепция за развитието на науката ще бъдат изпълнени, и непрекъснато разширява дейността си в нова област след операцията насока "технология създава стойност, качество печели марка.

Курсовете се организират в малки групи и могат да започнат в началото на всеки месец.

 
ПУЦ Професионал ЕООД успешният избор в сферата на професионалното обучение !