Курс за компютърна грамотност и работа с компютри

 

Компютърен курс обучение тренинги и уроци за работа с компютър и със софтуерни продукти, компютърна грамотност и курсове за дигитална компетентност с Ваучер по програма Аз мога повече.

Обучението за компютърна грамотност се провежда в малки групи под наблюдението на опитен компютърен специалист и подсигурена компютърна конфигурация за всеки обучаем. Курсовете за компютри са с продължителност съобразена с индивидуалните умения на кандидатите и способността им да научават нави техники за работа с компютри.

Компютърна грамотност за начинаещи и средно напреднали, с включени занимания по Word и Excell. Обучението се провежда в почивните дни и е с продължителност, съобразена с границите на максималното възприятие ( 8 часа дневно)16 учебни часа Компютърно обучение и обучение по ИТ за ежедневните работни нужди и професионално израстване в желаната от вас организация.

Както сами ще се убедите в процеса на проучване и избор на курс, бързо ще откриете различни курсове по компютърна грамотност на разположение предлагани от професионалният център за обучение. Компютърно обучение предлагано от нас е подходящо за експерти от индустрията, средно напреднали кандидати и начинаещи без опит и познания в компютърните технологии. За да разполагат с достатъчно информация за начина на действие и работа с информационните технологии курс за въведение към компютрите е задължителен.

Професионал БГ предлага богат избор от курсове за компютърно обучение - от умения за ползване на Microsoft приложенията за офиса и Интернет ( смята се за минимална компютърна грамотност ) преминете през обучение и тренинг за работа в мрежа, PC сигурност, уеб дизайн, програмиране база данни, и много повече.

Много е важно да ни разкажете вашите идеи и очаквания за това какво обучавани желаете, преди да направите избора на курсове по компютърна грамотност. Разговор с някои от нашите консултанти продажби преди започване на обучението е задължителен, така те ще могат да предложат своите задълбочени познания индустрия.

 

Пазарно ориентирани обучавания, тренинги и курсове по компютърна грамотност.

 

Курс за компютърна грамотност с интензивно изучаване на масовите софтуерни приложения и нови тенденции в информационните технологии. Защо трябва да изберат за компютърно обучение, което е по програма лицензирана от НАПОО и да прекарате повече от 460 часа в обучение за което не сте сигурни че ще ви е необходимо. Вместо обичайните за образование в училищата, колежите и университетите обучения да преминете интензивен съкратен курс за MS Word Excell и Internet Ehplprer . Тъй като те са много по-търсени на пазара на труда , и вероятност  да си намерите работа с познанията получени от този курс са многократно по големи.

С повишеното търсенето на специалисти с технически познания, обучението по ИТ провеждани от учебният център започна програма за обучение по тясно специализирани умения за работа с програмиране в сътрудничество с работодател. Обучение по програми на производители като:Microsoft, Cisco, Adobe и CompTIA и други компании. И това се случва на много по-ниски цени от гледна точка на парите и времето изразходвани за различни самостоятелни обучения и изучаване на програми по системата проба грешка.

Разработените от нас съвременни методи на компютърна мултимедийно обучение, студентите могат да учат по един не традиционен и забавен начин ,на разумни цени за нашите курсове по компютърна грамотност и достъпна за всички информация.

Много организации за компютърно обучение да искат да надценяват ролята на компютърните науки и умения, за намиране на работа. Не започвайте обучение за компютърна грамотност, защото е модерно, или приятел ви е посъветвал да го направите. Направете го защото го искате , разбира се, само защото изглежда интересно на пръв поглед и по трудно след първоначалната еуфория на се отказвайте - това може да бъде голямата стъпка в оформянето на кариерата, приходите, напълно нови предизвикателства и информации за вашата личност или дългосрочни нужди.

 

Помощ при подготовка за интервю, проверка  на вашите знания и обучение.

За кандидатстване за работа се нуждаете от:

CV- 100% от обявите за работа

Компютърна грамотност 85% от всички обяви за работа

Базови умения с Интернет и компютър 65% от работните места.

 

В заключение можем да кажем че времето в което работниците без образование и подходящи компютърни умения получават заплати в пъти по високи от квалифицираните специалисти вече свърши, и няма изглед да се върне. Заповядайте в нашия компютърен курс за да систематизирате вашите знания и да затвърдите умението си за работа с компютър.

 

 
ПУЦ Професионал ЕООД успешният избор в сферата на професионалното обучение !