Курсове
Курсове и обучение по Електробезопасност

КУРСОВЕ ЗА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ПО ЕЛЕКТРОБЕЗОПАСНОСТ

 

Курсове по електробезопасност за работа с инструменти и електрически мрежи до 1000 волта и над 1000 волта. Обучението се провежда от квалифициран преподавател на Учебният център и включва практически занятия по безопасност и отдаване на първа помощ на пострадали при инциденти свързани с ремонт и експлоатация на електрически мрежи. Обучението е насочено към работещите , за които се изисква документ съгласно Правилник за безопасност и здраве и Наредби за здравословни и безопасни условия на труд

 
Курсове за мотокар

КУРСОВЕ ЗА МОТОКАР

Предлага курсове за мотокар и електрокар в предприятието поръчител на обучението или полигон за обучение на учебния център. Курсовете се провеждат след предварително записване на телефон 0886676212 или на електронната поща на учебния център Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Цени за обучение в нашия учебен център и тренировъчен полигон 250 лева. За да получите оферта с ценови отстъпки за курсове проведени с ваш мотокар и електрокар моля изпратете писмено запитване на посочения е-маел. Лица с опит при работа с мотокар и електрокар, както и завършилите технически училища с профил на обучение транспортна техника, строителни машини и селскостопанска техника ползват допълнителна отстъпка от 10%.

Курсовете за мотокар се провеждат по разработен от учебния център учебен материал и учебник за мотокаристи

 
Курсове за мотокар Пловдив

Организира курсове за мотокар в гр. Пловдив, Асеновград, Карлово Сопот и региона на Пловдивска област от квалифициран преподавател на територията на фирми възложители или с техника на учебния център.

Курсовете за мотокаристи са с продължителност съгласно Наредбите и правилниците за придобиване на правоспособност на водачи на електрокари и мотокари в предприатието

За справки и записване:

Пловдив ул. Атанас Каменаров № 5

телефон 032 95 15 38

мобилен 0893 750 721 инж. Гавазова.

 
Компютърен курс

Компютърен курс за начинаещи и средно напреднали.

Обучение за придобиване на дигитална компетентност за работа в електронна среда.

Курсове за компютър ниво напреднали

 
Курс за охранители физическа охрана на обекти

Курс за охранител физическа охрана на обекти

 

Първоначално обучение на охранители - всички желаещи да започнат работа като охранители са задължени да завършат успешно курс за първоначална подготовка съгласно изискванията на НАРЕДБА No I-79 от 8 юни 2000 г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ЧАСТНА ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ (обн.,ДВ,бр.51 от 23 юни 2000 г.; изм. и доп.,бр.30 от 28 март 2001 г.). И по точно съгласно Чл.18. (изм.,ДВ,бр.30 от 2001 г.) (1) Лицата, извършващи дейност по чл.3, могат да назначават за извършване на непосредствена охранителна дейност само охранители, за които не са налице условията на чл.81б, ал.2, т.1-6 и т.9 ЗМВР и разполагат с изискуемите документи по чл.11, ал.3 от наредбата.

Курсовете за охранители на обекти се организират през период от 3 месеца и са задължителни за всички работещи в сферата на охрана.

 
Курсове за монтажници (инсталатори) на системи за сигурност, пожароизвестяване, пожарогасене, системи за дим и топлина и видеонаблюдение

Курсове за монтажници (инсталатори) на системи за сигурност, пожароизвестяване, пожарогасене, системи за дим и топлина и видео наблюдение

Системи за  сигурност са комплексни и трябва да бъдат инсталирани от професионалист. За целта те трябва да са преминали курсове за инсталатори на системи за сигурност и да бъдат обучени и получат правоспособност. Въпреки това, има много добри системи за домашно сигурност, продавани в комплект форми, които могат да бъдат инсталирани от всеки с добри технически познания. Най-простите системи използват камбана, сирена, силен звънец, или друг източник на звука, за да се отбележи проникване. Монтаж включва монтиране на източника на звук или звукова сигнализация в място, където може да бъде чут лесно. След това приложете схема на ключове и връзките, свържете батерията на системата. Тъй като звукът работи от батерията, тя остава ефективна алармена система, дори в случай на повреда в електрозахранването. Алтернативно, задвижвани с батерии отдалечени безжични сензори и контрол могат да бъдат инсталирани. Въпреки това, уверете се, че редовно се сменят батериите или зареждат акумулаторите . В електрическото терминология, това алармена система се нарича система за затворен кръг. Когато вратите и прозорците са затворени, приложените ключове са затворени. Тъй като всички ключове са в електрическата верига, отваряне на всяка една от тях нарушава линия и води до здрава верига. Просто затваряне на врата или прозорец, освен това, не се възстанови линия ключа приемственост верига и не спира звука докато батерията се изтощава или някой не изключи веригата от батерията .

Инсталатор монтажник или техник на системи за пожарогасене спринглерни инсталации и гасителни системи. Тези системи са животоспасяващи и е задължително монтирането им да става от обучени специалисти.

Инсталатор монтажник или техник на пожарогасителни системи.

Инсталатор монтажник или техник на системи за видео наблюдение и контрол на достъпа.

 
КУРСОВЕ ЗА ФАДРОМА

Курсове за фадрома челен товарач

 

Курсове за работа с фадрома обучение тренинги и правоспособност за челен товарач, фадрома, ПСМ, багер.

Учебен център организира и провежда обучение на водачи и машинисти на фадрома с машина по практика и по теория в учебен кабинет. Обучението може да се проведе и на територията на фирмата възложител с техника, подходяща за обучение за водачи на фадроми.

Кандидатите за фадромисти, трябва да имат шофьорска книжка и да са здрави физически и психически.

 

 

 
Курс за Карта за квалификация на водача

Учебен център организира курс за карта на водача. Квалификационна карта на водача е задължителна за всички водачи на превозни средства за обществен превоз на товари и пътници.

 

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
ПУЦ Професионал ЕООД успешният избор в сферата на професионалното обучение !