ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Христо Симеонов

Христо Симеонов -  завършил курс за мотокаристи:  Благодаря на инструктора за помощна му при усвояване на тънкостите при управлението на мотокар. Професионалното обучение, което получих ми вдъхва увереност, че мога да се оправя с поставените задачи в новата ми работа.

 
Георги Тодоров

Георги Тодоров – завършил курс за машинист на автовишка :
Курса за машинист на автовишка, който успешно преминах в учебен център Професионал ме впечатли с учудващото спокойствие и умение на инструкторите да ми помогнат в трудните моменти на обучението.

 
Мария Иванова

Мария Иванова - изпълнителен директор - за проведените в производствената база курсове за мотокаристи от ПУЦ ПРОФЕСИОНАЛ ООД.
Работата с висококвалифицирани преподаватели, които имат професионален подход към курсовете за мотокаристи проведени в нашата логистична база ме впечатлиха.  С професионалния подход към всеки един служител, инструктора обучи нашите колеги  как да работят точно бързо и безопасно с мотокар.  Обучението в нашата фирма на колегите в работна среда, на разнообразни манипулации и сложни действия с мотокар ни помогна да увеличим производителността в отдела. 
Ивана Тодорова

Ивана Тодорова – мениджър човешки ресурси - за проведените от  ПУЦ Професионал ООД курсове за мотокаристи, електрокаристи и водачи на универсални и специализирани високоповдигачи. Обучението беше извършено на ниво и в срока, който предварително бяхме договорили. Колегите се научиха да работят с машината безопасно и да маниполират товарите с точни и преценени движения.


 


ПУЦ Професионал ЕООД успешният избор в сферата на професионалното обучение !