Курс за кранисти автокран кулокран

Курс за кранисти на кулокран, мостови и козлови  кран, други кранове.

Обучението е с продължителност до пет седмици и завършва с изпит пред представител на Държавна Агенция по Метрология и Технически Надзор.
Удостоверението е валидно за всички страни на Европейския Съюз, след превод и легализация в Министерство на Образованието.
Необходими документи за записване в курса:

- копие от диплома за завършено образование;
- медицинско свидетелство от личния лекар;
- снимки  паспортен формат – 2 бр.;
- копие на лична карта.


Обучението включва разглеждане на основните видове кулокранове и тяхното устройство и начин на работа. В теоретичната част на курса за кулокранисти обучаемите получават детайлна представа за принципа да действие, начина на работа, различните особености и тънкости при управлението на кулокран.

Курса за кулокранисти, е предназначен да помогне на обучаемите да придобият необходимите умения за безопасна експлоатация на високо рискови машини и  безопасност на работното място.
След успешното завършване на курса кранистите ще могат да манипулират с крана компетентно и изпълняват различни операции без затруднение при спазване мерките за безопасност и трудовата дисциплина за здравословни и безопасни условия на труд.

Програмата ни за обучение:
Изучаване на нормативната уредба за здравословни и безопасни условия на труд, наредба за безопасна експлоатация и технически надзор на повдигателните съоръжения и други .

 

В момента в ‘’света на кулокрановете ‘’ има няколко големи пазара:
Азия – половината от работещите кулокранове в света  се намират в Китай,те са местно производство и наподобяват най-утвърдените световни производители. Въпреки ниската си цена тяхното разпространение на чужди пазари не се получава, поради съмненията в тяхното качество, за което много може да се спори.
Америка-  не успява да предложи на европейските пазари подходящи кулокранове , които да се наложат в строителството.


Европейските производители, които държат 95% от пазара в България са:

Потеин, лидер при продажбите при съотношение цена – качество недостъпно за другите производители на кулокранове.
Либхер- Мерцедесът в този отрасъл ( също с толкова висока цена)
Команса, с много добри резултати в България поради печелившият маркетинг, перфектното техническо обслужване и ниската си цена.За справки и записвания:: 0885 199 140 или email  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

 
ПУЦ Професионал ЕООД успешният избор в сферата на професионалното обучение !